Hae
Egypt Meets Nordic

Uusi vuosi, uusi blogi – tavoitteita vuodelle 2021

Follow my blog with Bloglovin

Hip, hei hurraa! Vuodesta 2020 selvitty! Oikein hyvää uutta vuotta 2021 sinulle

Tämän vuoden oli tarkoitus olla huippu vuosi. Eihän koronavuoden jälkeen tarvitse suuria vaatia, kun voi puhua jo paljon paremmasta vuodesta. Lupauksia ei tehty, sillä se ei ole meillä tapana. Itse en henkilökohtaisesti usko, että lupaamalla jotain, saisi sen varmemmin toteuteutumaan. Jotta emme ihan päämäärättömästi kuitenkaan vuotta aloittaisi, niin yhdessä Peterin kanssa mietittiin, mitä haluamme tavoittaa ja ollaanko ylipäätään samaa mieltä tulevaisuuden suunnitelmista. Hienoa aloittaa uusi vuosi, uudella blogilla.

Vuosi kuitenkin alkoi murskaavalla surulla, kun jouduimme sanomaan hyvästit meidän pienelle Ringo koirallemme. Siitä voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

 

uusi vuosi tavoitteita vuodelle 2021

Elämä kuitenkin jatkuu, eikä se tähänkään pysähdy. Surutyötä tehdään ja ehkä joskus saamme kotiin uuden karvakuonon, jota ilman tuntuu olevan niin vaikea elää.

Mitä tavoitteita sitten meidän uusi vuosi 2021 sisältää?

Käytännöllistä, talous, sen saaminen balanssiin, velkojen maksujen nopeuttaminen (asuntovelka, luottokortti lisäksi nolliin). Tämä on pohjaa tulevaisuuden talon/asunnon ostolle. Ei osteta turhaa ja myydään meille turhaa pois.

Unelmia, matkustaminen. Tämä laitetaan vielä unelmia osioon, koska koronan vuoksi kaikki vielä epävarmaa. Vuoden mittaan näemme kuinka rokotteet tehoavat ja voiko matkustaminen olla realistista. Ehkä pieni ajatus myös uudesta karvakuonosta.

Hyvää oloa, käymme Peterin kanssa yhdessä salilla. Peter on meistä se intohimoisempi salilla kävijä ja harrastanut sitä pitkään. Itse aloitin salilla käymisen loppuvuodesta, pitkän tauon jälkeen. Tämä liittyy elämäntapamuutokseen ja haluun lisätä liikuntaa arkeen. Mitään muita tavoitetta ei tämän suhteen ole tehty, tarkoitus on käydä salilla säännöllisesti.

Tottakai on myös tarkoitus nauttia elämästä, viettää yhteistä aikaa perheen kesken, luoda ihania muistoja. Vastoinkäymisistä huolimatta pyritään pitämään positiivista elämänasennetta yllä.

Olemme myös super innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta aloittaa uusi blogi Vaikuttajamedian yhteisössä. Toivomme että viihdytte kanssamme ja myös jaatte omia ajatuksia ja kokemuksia täällä tai meidän sosiaalisessa mediassa.

Tule seuraamaan meidän touhuja myös Instagramissa ja Facebookissa ja kertomaan millaisia lupauksia, tavoitteita ja toiveita sinulla on vuodelle 2021.

SEURAA

Instagramissa

Facebookissa

 

 

2 kommenttia

  1. Tamer Abdel Rahman kirjoitti:

    A friend of my life, how much I miss you in the West, but I wish you success and luck for you and the honorable family, but this does not prevent you from being beasted by me more than necessary, and I hope that you will return to safety my brother and friend

  2. Tamer Abdel Rahman kirjoitti:

    A friend and my brother are a lot of us

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *